Kuzum11 Merhaba bebeğim emmiyor sağarak besledim 8.5 aylık ama sütüm artık azalıyor , birde sürekli sağıyorum cok bunaldım. Aptamil hip sma denedim hic birini istekle içmiyor. Ya uykuluyken zorla içiriyorum ne yapabilirim?
eda_hydada Kuzum11 Benim sütümde 4.5 aylıkken kesildi mamayla ilerliyoruz ama mamayıda pek içmiyor ek gıdayla tamamlıyorum arayı sende ek gıdaya yönel daha fazla sevdiği şeyleri yedir aralarda mama içir yapacak birşey yok bacım çok zor bir süreç benim bebeğimde 7.5 aylık
eda_hydada Kuzum11 hıpp kullanıyorm bir ara içmiyor diye aptamile geçtim gaz yaptı sonra smaya geçtim bebeğim kabız oldu karnı full gazla dolmuş ultrasonda bakıldı bebeğim maffoldu doktorumuzda hıppe geri geç içtiği kadar içsin ek gıdayla hallet dedi sabahları mama içiriyrm en fazla 100 cc içiyor sonra menemen haşlanmış yumurta peynir falan kahvaltı yaptırıyorm öğlene bir sebze belirleyip yemek yapıp yediriyorm aralarda yine mama veriyrm ne kadar içerse akşamda çorba içiriyorm yatmadanda mama veriyorm bu şekil ilerliyorm zamanla ek gıdaya daha çok alışacak biliyorm ayrıca her bebek yiyeceği miktarı kendisi belirliyor canım takma o kadar yediği kadar