Elbet1gunn Bende senin gibi ne yapsam diyip bütün günü boş gecirenlerdenim simdi karar verdim Dusunmek yapmaktan daha zor 🤗 dondurucudan kelebek tavuk cikarttim airfreyde onu pisircem yanina pilav salata yeter bugünlük ☺️
ikibebedublekahve Elbet1gunn evet ya hiç sabahtan yapamıyorum illa akşamüstüne kalcak benim yemek işi 😂 afiyet olsun canım bende tepsi kebabı yapıyorum fırında 🌸
1mucize ikibebedublekahve hafta sonu kocam yok. Kızımla kayınvalidem gile gideceğiz kayınvalide düşünsün yemeği. Pazartesiye kadar Allah Kerim.🫠
Kubradt @“milyonlarinsevgilisi_” Benimkini annem sarmıştı🙂 ama yarın birlikte buzluk için de saracağız.
Bal38 ikibebedublekahve annem kayseri hacılar 🤣 benimkisi karışık aşko ankarada doğdum ama dedem samsun bafra yazdırmış kimliğime baba tarafım karadenizli 🤣🤣 ama sorsan 1 kere anca gittim samsuna 13 aylıkmışım izmirden kayseriye geldiğimizde
gergo ikibebedublekahve kızım olduktan sonra eşim gerekirse bize yemek yapma ama kızıma yap dediği için bende saldım jdjdj . Yıllardır beklediğim cümleymiş jsjsj Aklıma ilk ne geliyosa onu yapıyorum değişik şeyler denemek istiyorum ama kızımla zor oluyo. Bugünde eltim çagırdı rahatım 🤪