Gly27 Kızlar bugün 4. Ay aşısı için gittik doktor vegaferon kan damlası verdi günde 4 damla dedi oğlum beğenmedi galiba midesini bulandırdı kustu kullanan varmı siz kaç damla kullanıyorsunuz farklı marka tavsiye eden varmı
Sinemkaan25102022 Gly27 kusma sebebi tok karnına mı verdiniz acaba 1 saatlik aç olacak ve 1 saat bişe yemicek Bide demir kaşıkla verilmez Slikon kaşık olacak
masallina0 Bunu bizede demişlerdi ama benim kızımda sevmedi kabız yaptı kusturdu bende değiştirdim ücretli olan microfere geçtik şuan rahatız şükür
-Kuzika- Vegaferon benim bebegimi mahvetti pamuk gibi sessiz sedasız cocuk sabah verince vegaferonu birden bire kusmaya aglamaya cani yanar gibi bagirmaya basliyordu. Bıraktım vermedim bir kac gün doktora gittim bestiron yazdı onu kullaniyorum hicbir sıkıntısını görmedim.
Gly27 -Kuzika- Benimkide garip garip inlemeye başladı daha bir kere verdim böyle oldu korkmaya başladım teşekkür ederim bilgin için kuzum
Gly27 HLmom ben hamileyken bu markayı kullanmıştım kendime sizin bebiş kaç aylık kaç damla veriyorsunuz bende ocean düşünüyorum çünkü
HLmom Gly27 benim.kizlarim buyuduler artık ama ikisinde de onu kullandım kilosu kadar damla demişti bizim doktorumuz
Dmlmrt1- Benim kizimda 4 aylık sağlık ocağına gittiğimizde banada verdiler günde 4 Damla ver dediler ama ilk kullanmada bebeğim çok ağladı garip bir şekilde cani açıyormuş gibi bende birdaha vermedim kullanmayı bıraktım başka bir damla alacağım inşaallah
caglacemc Onu bize doktor verirken bile genelde kullanılamıyor isterseniz ücretli alın demişti. Ocean microfer gayet iyi, biraz pahalı tabii ama uzun gidiyor. Kullanımı da mutlaka kilo başı 2 damla olacak şekilde olmalı.