darzuinci Kizlar sorum baslikta bilgisi olan var mi herhangi bir sorun olur mu yesil cay icsem gunde 1fincan bebege bi zarari olur mu?
Mrvsmt2502 darzuinci merhaba evet abartmamak kaydıyla tüketilebilir yeşilçay. Rezene tüketmeyin genotoksiktir gen tahribine yol açar süt arttırıcı özelliğide yok sadece satan kişiler öyle satıyor kapitalist sistem işte
hestiaone Merhaba, bir zararı olmaz korkmayın ben içiyordum rezene de içiyordum ama sonra rezene bitkisinin güvenli olmayan bitkiler arasına girdiğini okuyunca içmeyi bıraktım. Bilimsel olarak da bir yararı yokmuş zaten. Yeşilçay içebilirsiniz ama
darzuinci hestiaone nasil yani hicbir faydasi yokmuymus rezenenin peki yesil cay zayiflamada bi etkisi oluyor mu
bebekandmom darzuinci evet çok etkili her gün bı bardak içiyorum yemem de aynı düzende olmasına rağmen zayiflafim
hestiaone darzuinci upuzuuuun yıllardır yeşilçay tüketicisi olarak şöyle söyliyim, tek başına zayıflatmıyor ama yağ yakımına yardımcı olup ödem attırdığı için tabiki büyük ölçüde faydası var, yanında birazcık dikkat ederseniz güzel sonuçlar alırsınız
1civcivannesi Benim bildiğim yeşil çay kansizlik yapiyo o yüzden onermiyolar ben denemiştim başta benim bebeğim isal oldu agninda rezene öğütülmemiş kimyon falan içiyorum ben