Miniminiprens Merhaba arkadaşlar. Canım oğlum 38+1 haftalık doğdu fakat kilomız 1960 tı. 1 hafta yoğun bakım sürecimiz oldu. Şimdi şükür 1 aylık olduk. 💙Doktorumuz emzirme + mama vermemi söyledi. Sütüm öyle aman aman çok gelmiyor ama emzirmeye devam ediyorm tabi çok doymuyor. Mamamız da aptamil prematüre maması ve 30 cc vermemi söyledi doktor. Ama yetmiyor gibi düşünüyorm hep huzursuz ağlamalı. uykuya dalması geç oluyor. Gecelerimiz zaten uykusuz sabaha kadar. Doktora danıştm ona yeter zaten küçücük mideleri var diyor. Bu mamadan kullanan var mı kaç cc veriyorsunuz? Birde ne zaman 1 numaraya geçirdi doktorunuz? Sanki doymuyor hissi var hep bebeğimde🙄
Alabay Miniminiprens canım benimde bebeklerim prematüre bende o mamayı kullandım fakat 3,5 kg geçtikten sonra o mama doyurmuyor canım biz 1 numaraya geçtik. Ondan sonra rahat ettik senin bebek kaç kg?
Meryem0688 30 cc bencede yeter ona . Acaba gazı felan mı var zor uyuyor ? Biz 28+5 dik doğduğumuzda hastaneden taburcu olurken 38 haftalıktı yani doğumuna daha 2 hafta vardı. 1 hafta prematil kullandım ama çok gaz yaptı bize . Bende doktoruma sordum kullanabilirmiyim 1 numara başka mama hazmedebilirmi dedim . Oda daha kolay hazmeder dedi çünkü prematil hızlı kilo alması için daha kalorili bir mama dedi. Ben direk hipp 1 kullanmaya başladım gaz sıkıntımız olmadı şükür gayet güzel kilo aldırdı bize ayrıca . Şu an kro 7 düz 4 aylık 8 kilo . Ama tabi bu bizim için böyleydi bi doktorunuzla görüşün bence o tamam derse daha uygun yanlış yönlendirmek istemem çünkü . Ömrü güzel ve sağlıklı olsun kuzunun inşallah ☺️☺️
Miniminiprens Meryem0688 yanii evet doktor tanısına göre kolik bebek dedi gazı da var maşallah😊ama mamada gaz yapar diye düşünmemiştim doktor kontrolünde danışayım. Teşekkürler güzeldir cevabınız için. Allah yavrularımıza sağlık versin 🌸🌸😊
Miniminiprens Alabay 2800 oldu kilosu sanırım kontrole kadar 3. Kg olabilir. İnşallah değiştirir de bizde rahat ederiz
Meryem0688 Miniminiprens amin amin 🤲🏻🤲🏻🧿 hemde iyi gaz yapar mama . bize metsil gaz damlası iyi geldi onunda söyleyim hem fiyatı uygun hemde gazını kolay çıkarmasını sağladı Aklınızda bulunsun . ❤️
Melikeakiner Prematik güzel mama hızlı toparlar. Ben o dönemde 60 cc veriyordum. Dene bir gün. 60 cc verdiğinde şikayetlerin olmuyorsa demekki 30 cc yetmiyordur.
Miniminiprens Melikeakiner mnetsrn34 ozlemguzel esmayenice Bugün öyle denedim gündüz daha mutlu ve huzursuzluğu azaldı. Dilerim bu gecemiz de musmutlu geçer 😄teşekkür ederim canlarım cvplarınız için 😘
mnetsrn34 Prematil en doyurucu mamalardan biridir canım prematüre maması çünkü, proteini falan daha yüksek diye biliyorum. 3,5 kilo olana kadar değiştirme, doymuyorsa cc'sini arttır 45 ml'ye 1,5 ölçek yap mesela ya da 60a 2 ölçek
ozlemguzel aslında prematil doyurucu bir mamadır, 3,5 kg olana kadar kullandım ben sonra normal mamaya geçtim. bebeğiniz 30 cc yi bitiriğ ağlıyorsa doymuyordur, 45 ml ye 1,5 ölçek yapın, duruma bakın, fazlasını zaten içmez
sevgiyilmaz [bilinmeyen] dene bakalım 60 cc vermeyi canım içebilecekmi eğer içerse demekki yetmiyor 30 cc onun hariçinde 3,5 kilo olana kadar pretamil vermen lazım sonrasında aptamil 1 numaraya geçebilirsin