Busrajdj Emziren anneler süt arttırmak için ekstra ne yapmalıyız. Bu emzirme danışmanları var onlardan destek alıyım dedim ama ücretleri fazla süt artsın diye ne yapabilirim
Yasemin38 Busrajdj canım öğün atlamadan beslenmene dikkat et Bol bol su iç günlük 2.5-3 litre kadar Bebeğinin ayına göre sık emzir Bulgur Dereotu İncir Hurma Tahin-pekmez Helva Dutkurusu Balkabağı Ceviz Badem Yeşillikler Sütüne faydası olur
Larissaa Busrajdj her emzirme sonraaı mutlaka sağım ne kadar talep o kadar arz birde oncesi ve sonrası su iç
GKM Busrajdj Bana yoğun bakım hemşiresi sütü artıran tek şey Su demişti. Günde 4 litre su iç dedi ve ben her emzirmeden sonra ve gün içinde 4 litre su içtim günlük toplamda. Başka hiç bişey yapmadım. Ve 26 aylık olana kadar sütümde bir eksilme olmadan kızımı emzirdim. Bol bol su için özellikle her emzirmeden sonra daha sonra bebek uyudumu sizde uyuyun dinlenin dinlenebildiniz kadar zaten emzirdikçe Su içtikçe sütünüz artacaktır. Birde dayanabildiğiniz kadar sıcak suyla masaj yapın ğögüsünüze.
Iscan Busrajdj ben şunları yaparak arttırdım bol su, bestlak damla, emziren anne çayı var doğadan ın poşet çay, pekmez şerbeti ve tıkabasa yemek yemek😂 işe yaradı
neslihankcbyk Solgar b12 vitamin kullanıyorum ben günde 6 tablet içiliyor inşallah artar sütlerimiz bebişlerimize şifa olur
Busrajdj Larissaa sağım yapmama fırsat kalmıyor o kadar çok meme istiyor ki orda uyuyum orda duruyum hatta bu yüzden süt yetmiyor mu diye düşündüm kilo alımı iyiydi ama şimdi memeden çekince uyanıyor ve aglıyor doymuyor galiba artık. Birde sürekli emmek istediği için sağmıyodum en azından 10 dk sonra emince yine süt gitsin azda olsa diye
Larissaa Busrajdj yeni annesin anlaşılan zamanla düzene girecek ilk zamanlar öle oluyor mutlaka süt artırıcı şeylerle destek ver herşeyi denemiştim en çok dut kurusunu yedigimde bende artmıştı sende sende ne artıyorsa deneyerek bulabılırsın ben emsirme danışmanı destek almıştım gece 12 sonra sağım yapmaya calıs bilşyorum zor ama faydasını görürsün birde sağım yaparken yara yapmamaya dikkat et