Byzszk13 Kızlar bebeğim 5 aylık olcak ben bi aptallık edip sevmiyo diye tummy time çok yaptırmadım şimdide hiçten sevmiyor. Aynı aydaki gördüğüm bebekler baya elleriyle kendilerini kaldırıyor benim bebem yeri öpüyor 😅 napcam yaaa şimdiden sonra alışır mı
glsm228_ Byzszk13 benim bebeğim de hiç sevmiyor ama ben kademe kademe arttırdım. 1 dakika anca duruyordu ağlıyordu hemen. Şimdi 10 dakika falan duruyur. Bir süre sonra ağlıyor yine kaldırıyorum hemen. 2 ay 13 günlük bu arada. Kademe kademe yaptırın bence bir süre sonra daha uzun kalıyorlar
beyzzsenturkk_ Byzszk13 5. ayına kadar hiç dönmedi bende döndürmedim hiç sevmezdi sonra kendisi öğrendi bende zprlamaya gerek yok zamanla kendisi yapar ben dönme egzersizleri de hiç yaptırmadım ne yaptıysa kendi başarısı yani
PeekaBoo_ Byzszk13 başta benimki de sevmiyordu kucağıma falan yatırıyordum yüz üstü biraz daha büyüyünce dikkatini çekecek sesli ışıklı oyuncaklar koyduk karşısına o merakla duruyordu am sizinki bya buyumus artık bilemedim
glsm228_ Byzszk13 valla bizimkini hiç durduramıyoruz yattığı an kafasını kaldırıyor, kendini kaldırmaya çalışıyor 😅 her bebeğin gelişimi farkli cidden siz yapın ama zamanla artar kalma süresi
tazeebiirannee Kızlar benim de iki aylık bebeğim var tummy time yaptırıyorum ama çok uzun kalamiyor yan pozisyonda da çok fazla kalamiyor sürekli sırt üstü pozisyonda sanki kafasının arkası düzleşiyor gibi ne yapabilirim
PeekaBoo_ tazeebiirannee kucağında tummy time yaptır, dizlerine yatır yine yüz üstü şekilde oyle öyle alışır bir de uyurken bir sağına bir soluna yatır ben hem önüne hem arkasına destek koyuyordum öyle olunca hem daha güvende hissediyorlar uzun uyuyorlar hemde dönemiyorlar
tazeebiirannee PeekaBoo_ evet benim bebeğim ilk bir ay sürekli o şekil sağ ve soluna doğru cenin pozisyonunda uyuyordu sonra bıraktı ve şimdi ne yapıyorsam o şekil uyumuyor ben de destek koyuyorum ama rahatsız oluyor bir şekilde kendini tekrardan sırt üstü pozisyona getiriyor
PeekaBoo_ tazeebiirannee siz yine de yan yatırın dönerse de kendi dönsün aradaki zamanı kâr sayacağız artık ne yapalım