Sdfcrbga Hanımlar merhaba hangi alerji mamasını kullanıyorsunuz kilo aldırma konusunda nasıl gidiyor ben Aptamil pregomin syneo kullanıyorum hiç kilo aldırmıyor 2 hafta oldu bilemedim 😥🙄
ayseee_ Sdfcrbga alerji olmadığı halde alerji maması yazdı doktor zayıf diye, Bebelac pepti junior hiç kilo aldırmadı bıraktım
Mavii90 Sdfcrbga biz de Aptamil kullanıyoruz. Tadı kötü olduğu için kızım az az yiyor, pekmezle veya vanilya şurubuyla tatlandırıyorum bu yüzden. Kilo alımı gayet yeterliydi 3 ay kontrolünde, 800 gram almıştı
Sdfcrbga ayseee_ 2 haftadır kullanıyorum ama daha kilo namına bir şey göremedim 😂 doktorlar da bi değişik
Arasboymom ayseee_ doktor ne yapmaya çalıştığını anlayamadım . 1 sene alerji maması vermiş biri olarak söyleyebilirim ki böyle bir şey yok. Kilomuz ya sınıra yakın ya da ortalamada ilerledi .
Sdfcrbga Mavii90 benim ki içiyor 50 günlük doktor normal diyor kilosu ama iki sefer üst üste aynı kilo çıktı ben de anne olarak endişe ettim
Prensesannesi32 Sdfcrbga biz 7 ay 20 gunluguz 1 hafta sonra kontrolumuz var şuan ne kadar kilo aldı bilmiyorum 1 ay olacak işte tahminimce çok almamıştır
Sdfcrbga Prensesannesi32 biz de 50 günlüğüz 15 gündür kullanıyoruz doktor hemen kilo aldırmaz dedi ama ben endişe ettim
ayseee_ Arasboymom bende anlamadım zaten bir ay kullandım hiç bir ilerleme görmeyince bırakıp hippe devam ettim