Kokoshbaby Merhaba hanımlar kurutma makinesi almayı düsünüyorum. Yoğusmalı ve ısı pompalı ayrımı ne oluyor.Siz hangisini önerirsiniz. Suygun fiyatlı birsey olsun istiyorum çünkü eşimi zorla ikna ettim alabilmek için.Hoover markasına baktım iyi yorumlarda war kötü yorumlarda war.zamanla eski performansı wermıyormus birde arada duraklıyormus.
Beraninannesii Kokoshbaby Hoover 9kg ısı pompalı kullanıyorum 1 yıl oldu alalı memnunum kumaş türüne göre attigimda sorun yaşamadım. Satış görevlisinin söylediğine göre yoğuşmalı olanlar daha çok enerji harciyolarmıs ve ısıyı dışarı veriyormuş ısı pompalı olanlar ısıyı kendi içinde degerlendiriyormuş. Abimlerin yoğuşmalı banyo duvarları terleme yapıyor makine çalışırken ben öyle bir problem yaşamadım.
Gumus25 Kokoshbaby beko 9 kg KM90 modelini kullanıyorum 2 yıldır. Çok memnunum performansında bir değişiklik olmadı
Kokoshbaby Beraninannesii 😅😁yani yıkarken kumaş türüne göre yıkamıyoruz.sadece nevresımler ayrı havlular ayrı sıyahlar ayrı beyazlar ayrı yıkanıyor bızım ewde 🙄🤣bunlarıda pamuklu diye ayırmıyorum 😮💨😮💨😁çok karışık ya
Beraninannesii Kokoshbaby Bir nevi sizde türüne göre ayiriyorsunuz 😅 Bu ayirdiklarinizi mesela bebeğinizin kıyafetlerini bebek, kotları kot, havluları bornoz ,nevresimleri çarşaf vs vs programlsrinda kurutursaniz sorun yaşamazsınız😇