Newmother07 Oğlum 6 ay 12 günlük tadımlara başladık.Yumurtanın sarısını sizler nasıl veriyorsunuz.Daha vermedim alerjisi olup olmadığını öğrenmem için sade ya da az z.yağı ile ezip mi vermeliyim yoksa labne peyniriyle falan karıştırıp yedirsem olur mu
Bett1 Newmother07 eğer emziriyorsanız sütünuzle açabilirsiniz. Ya da zeytinyağı kullarak. Labneyi önce yumurtaya alerjisi var mı yok mu bı deneyin 3 gün o şekilde kullanin
Minel-inannesi Newmother07 tadini ilkte bilebilmrsi icin sade ver, ertesi gun zeytinyağı, denediysende bi ertesi gun labneyle ver. Tadimlarda ilk gun sade haliyle vermeye calis. O meyvenin sebzenin tadini alsin bilsin diye
1pekmom_ Newmother07 ilk önce zeytinyağı ile yumuşattım tattırdım daha sonra labneyle verdim, avokado ile verdim öyle öyle çeşitlendirdim
Minel-inannesi Newmother07 tadim ya zaten daha anne sutu aliyosa azcik sutunden sag, yumurtanin ceyregiyle ez ver. Mama aliyosa yine ayni sekilde 10cc kadar mama yumurta ceyregi ver
Vina3 Newmother07 canım yumurta sarısı ve patates damağa yapışıyor o nedenle ben yoğurtla karıştırıp veriyorum. Alerji durumuna bakmak için ilk gün 4 te 1 ini yoğurtla karıştır