Pinkgold Merhaba bebeğim 7 aylık uyuduğunda uykusunda ağlıyor biranda uyanıyor bu normal mi sizin bebeklerinizde böyle bişey var mı ? Öyle olduğu zaman gidip elini tutuyorum hemen okumaya başlıyorum sakinliyor
Gulay-07 Pinkgold şuan benim bebeğimde aynı dünde ağlayarak uyandı bugün de aynı uykuya dalarken okudum ama neden olduğunu anlamadım 6 aylık ken dişten di buda mi diş bilmiyorum
Pinkgold Gulay-07 diş falanda yok doktoruna götürdüm her ay muayeneye gidiyoruz dişte yok uykuda ağlıyor gidip elini tutunca sakinliyor devamlı okuyorum kuran koydum yanına bi 2 gündür böyle
Omega3 Benim bebeğimde öyle 2 aydır ahlayarak uyanıyor hiç 2 saat kesintisiz ağlıyor nie böyle bende bilmiyorum😔
Pinkgold Leylamoznur idrar yolu enfeksiyonu olsa bunu gündüzleride yapar sadece geceleri oluyor okadar zaten muayenesini her ay yaptırıyoruz doktoru söylerdi böyle bişeyi
Bebislerhakkinda Pinkgold kotu rüya goruyordur canim kuran okumak dua okumak iyi yanında oldugunzu hissetsin o gece boyunca
Leylamoznur Pinkgold tahlil dışında doktor anlamayabilirler canım bide gündüzleri hep ağladıklaro için bebişler anlamamış olabilirsiniz