Busranur05 Ecemnurmom Kaç kilo doğduğuna göre değişir yani benim oğlum 3200 doğdu 4 aylıkken 7500 kiloydu. Her göreb komşum aa ne kadar zayıflamış diyordu 100 kilo olması gerekiyor gibi😂
Elifdurununannesi Ecemnurmom Anne karnındaki bebeği soruyorsaniz 240-250 gram arasında olur genelde ama doktor size Zaten söyler kilosu normal mi değil mi ona göre yol çizer ama önemli olan gelişiminin güzel gitmesi
twinboymama Ecemnurmom yahu 19 haftalık bebenin ölçümünden ne olur daha. 19 haftalık bebeğin kaç gram olduğunu niye konuşuyorsunuz ki ortamlarda. doktorunuz bir sıkıntı görmediği sürece şöyle şeylere takılmak bana inanılmaz tuhaf geliyor kusura bakmayın
Duygukus Bebekten bebeğe illaki fark edecektir Anne babanın yapısı genetik yapılar beslenme etkiliyor haliyle Ben her kontrolümde yazıyordum kaç haftalık old bu boyunu kilosunu Hafta da 310g mış bizimki şu an 10 aylık 76 cm11 kilo aşkım ❤️
Duygukus Duygukus ayy ben yanlış anlamışım haftalık deyince hamileliğe gitti aklım Tam 4 aylıkken 7400 g 65 cm miş
Busranur05 Ecemnurmom ayy pardon yaa 😂😂 aşkım bakma millete yaa onlar çoğu bebeği doğduğunda gördükleri pek sistematik bilmedikleri için neee 250 grmm bebek mi olur falan derler😂 gayet normal hatta güzel kilosuu
defnezumram Ecemnurmom benimkide 20. Haftada 315 gramdı gayet normal yani seninki 3100 gramda doğdu kızıım
Ecemnurmom Busranur05 benim en takık olduğun bebgin hakinda birşey denmesi doktor normal güzel dese de kafama takıyorum kokuyorum 😔
Busranur05 Ecemnurmom ahh bu analık delilik bacım . Bende heran acaba iyimi düştü mü düşcek mi kalbi atıyo mu ay haraket etmedi niye etmesdi vsvs diye diye 9 ayı bitirdim şimdi tombik 6 aylık oldu emekliyo🥹 diceğim o ki tabiki dikkat et kendine bebişine ama tadını çıkar gebeş olmanınn