AliEmirmom Merhaba kızlar , 6 ay 23 günlük bir oğlum var bu ay tuhaf huylar edindi yada rahatsızlık mı çözemiyorum sürekli kınıyor, gece uykusu hiç kalmadı 11 de uyuyan bebek şimdi gece 2 , 3 gibi anca uyuyor ve ayakta sallayarak uyutuyorum bu ıkınma ile birlikte kendini geriye doğru itiyor sürekli lütfen yaşayan varsa bilgi versin neden böyle bi rahatsızlığı mı var çözemiyorum yardım edin lütfen!
AliEmirmom selins1313 gaz masajı yapıyorum gazını çıkarıyor ama o hareketlerini gün boyunca devam ediyor diş etleri 4. Aydan beri kabarmış bembeyaz ama hala patlamadı ve bir kaç gündür yanaklarında kırmızı sivilceler çıkmaya başladı salyadan sanırım
selins1313 AliEmirmom tetagil alın eczaneden hemen damaklarına sürün çok çok rahatlar Tetagil toz organik bir ürün damakları rahatlatıp iyi bir uyku çeker O şekilde büyüttüm oğlumu
AliEmirmom selins1313 peki ne kadar sürmem gerkiyor ve günde kaç defa son olarak diş kaşıyıcı fırçalar var onunla mı kullanayım
Anneoldum35 Gaz sıkılması gıbı gorunuyor,bızdede vardı bastan berı 7,5 ayda bıttı ,kendını arkaya atardı,ıkınırdı .Defalarca masaj yapıyordum gunde 5,6 kez hala gazı tam çıkmazdı
AliEmirmom Anneoldum35 gazını çıkarıyor aslına ama oğlum çok gazlı bi yetişkin gibi gaz çıkarıyor ondan mı yoksa dişten mi çözemiyorum bi türlü