Melike_cakici66 Hayirli aksamlar arkadaslar sezeryan dogum sonrasi kontrole ne zaman cagirdi doktorunuz 40ı cikinca cagirilan oldumu estetik dikisle dogumum oldu
umran12 Melike_cakici66 bende estetik sezeryan oldum ama beni çağırmadilar 11 günlüğüm daha ama benim dün şişti iltihap kapmis gittim hastaneye
Yegino Melike_cakici66 ben doğumdan 1 hafta sonra gittim kontrole birde 2. Ayında gel dedi doktor ama gitmedim gitmesem nolur ki hiç gidesimde bi şikayetimde yok 🙄
Melike_cakici66 umran12 neresi sisti cnm dikis yerimi yoksa dikis yerinin biraz ustumu dikis yerinin biraz ustu bnm bole cok degilde bi kabarma var ama agri acım yok
Rabiaylmz Melike_cakici66 benim dikisimdede bi tane bi kabarma var anlattıgın gibi ama iltihap degil sanki
umran12 Melike_cakici66 benimde öyle oldu dikis yerimin ustu şişti sonra iltihap birikti hastaneye gittim sıktılar iltihabı ilaç verdiler
Melike_cakici66 Yegino gel dedise bi git cnm genede bn daha hic gitmedm kontrole 16 gun oldu dogm yapali ama 40 cikinca gel dedi doktr diye hatrliyorum unutkanlim ustumde hatrlayamiyomda tam
Minky Melike_cakici66 3 gün önce spinal sezaryan ile doğum yaptım yapıştırma benimki de iyileştirici bant yapıştırdı 1 hafta sonra gel dedi cuma günü kontrole gitcem
Fatmanurozgr Melike_cakici66 ilk 1.haftamda su geçirmez bantı cıkarp sprey sıkmıstı ack kalck demsti baticonol sür demsti 1 hafta sürdüm sonra 40mda gittim ☺️
Cigdem07 Melike_cakici66 1 hafta sonra çağırdı doktorum kontrol için . Birdahaki kontrol içinde 2 ay sonra dedi
Hayat16 Melike_cakici66 1 hafta sonra dikis almaya cagirdi . 40. Gunde tekrar kontrole. Benim de estetik dikis oldu.
Melike_cakici66 Fatmanurozgr ben 3 gun kendim pansuman yaptm sonra yarayi kapatmadm hic ole kontrole neye gtmedim daha hic