Parlak240 Kızlar 1 haftalık bebeğim beni 5 dakika emiyor sonra ne kadar ugrassam emmiyor, sütüm güzel geliyor acaba doyuyormu acmi bilemiyorum
nur_eayni_h Parlak240 birincisi biberonla verme canım ikincisi o daha çok küçük çabuk yorulur. O yüzden dinlenmesi için ona zaman ver hemen memeni çekme biraz dinlenince dudağının kenarına gıdığına ufakça dokun emmeye başlasın☺️
Parlak240 Zuleyham Cinarinmelek_annesi07 sonradan sagip bi 10 dakika sonra 50 cc süt veriyorum bitiyor ama
Cinarinmelek_annesi07 Parlak240 biberon la mi eger biberonsa asla verme. Biberon akışı ile anne memesi bir degil biberondan kolay icer yorulmaz ki
Zuleyham Parlak240 bence oyle yapma biberonla icince doyma hissini anlamiyolar bebekler eger cok içerse sanci yapar karnina birak ne kadar istiyosa o kadar icsin sadece kilo alimini takip et kilo aliyosa sorun yok demektir
RveM Benım bebeğim de doğduğundan beri öyle doktora götürdüm huyu böyle yapacsk bişey yok dedi,su anda 5 aylık 5-6 dk emip birakır Fazlasını asla emmiyor ağzını kitliyor 1saat sonra teklif edeyim tekrar 5-6 dk emio