Selimikomom Benim deliksiz uyku, sabahına eksiksiz hazırlanmış kahvaltı,arkasına türk kahvesi,ve alışveriş yapmak için 10 milyon dolar nakit isterdim☺️☺️ sadece bu kadar rabbim fazlasında gözüm yok amin❤️
Ayseguloprl Selimikomom Hiç hayalim yok neden bilmiyorum ama öyle sorulduğunda söyleyebileceğim bir isteğim yok sanırım herşeyin üstesinden tek gelebilirim ben yaparım ben hallederim dediğim için yani çok şeyin yorgunluğu olduğundan hayalim yok
MelisasMom Selimikomom çalışmadan her ay maaş almak isterdim bu sayede istediğim zaman uyurdum gezerdim benimde tek isteğim bu şuan çünkü yarın iş var ve o kadar uykusuzum ki 🥲
Asyaveannesi04 MelisasMom o kadar iyi anlıyorum ki senii, çalışan bir anne olarak sarılıyorum sana 2-3 saat uykuyla işe gittiğim zamanları biliyorum
Deletedmom104 Selimikomom 10 milyon dolar nakit isterdim☺️☺️ Hayallerde güzeldi yaşanabilseydi 😌 Cnm sat altınları kucandan gizli yap alışverişini 🥰
Selimikomom Deletedmom104 cnm 2 grm altınım var ztn sata sata bitirdim hırsızlık yapacak altın kalmadı hoff napsam burdan sevmediğim birinin evinden mi çalsam napsam
MelisasMom Asyaveannesi04 ah gerçekten anlaşılmaya ihtiyacım var galiba gözlerim doldu 😂🥲 biliyorum bu günler de geçecek ama işte insan bazen yoruluyor…