Snp57asel 4 aylik bebegim neredeyse 1 hafta 10 günden beri yapamıyor bebegi böyle olan var mi ama arkadan gazini çok rahat çıkartıyor öyle huysuzlugu zorlanmasi da yok yapmayınca ben içime dert ettim 1 hafta sonra kontrolu var
2133ayse2133 Snp57asel çok fazla fitil verin cikartsn 4 5 gün kilo yapacağı icn nadir de olsa normal karşılanıyor ama sizin söylediğin şey çok uzun süre küçük bebek icn
AEgemm Snp57asel bizde öyleyiz her gün yapamıyor ama en dazla 8 gün yapmadığı oldu. Doktor huzursuzluğu yoksa normal dedi huzursuzsa fitil yapabilirsiniz dedi fitil yaptığım zaman çok üzülüyorum alışırsa sürekli ister diyorlar
Aidaninannesi Snp57asel anne sütüyle beslenen bebek 10gün kaka yapmaya bilir ve normaldir korkucak bişey yok
Snp57asel 2133ayse2133 haftaya randevumuz var işte bende ayni şeyi yaşayan biri varmi onu merak ettim büyük ihtimalle oda fitil verir zaten de
2133ayse2133 Snp57asel oğlum bebekliginden beri öyleydi şuan da kabızlık sorunu var 28 aylık her çocuk bir degl tabi
Aidaninannesi Snp57asel yapar kaka yapmıyorsa o kadar süre gelişimi için vitaminler biyerlerine gidiyodur o yüzden çıkaracak birşey yok😄
Snp57asel AEgemm hmm acaba hiç mi yapamayacak çünkü huzursuz değil bezi kakali görmeyince ben üzülüyorum pazartesi gunu getircem doktora
AEgemm Snp57asel bende üzülüyorum acaba bir sıkıntı mı var diye ama normal diyorlar. Kilo alımına dikkat edin biz geçen ay beslenemediğimizden yapamamışız ona çok üzüldüm
Qunqnir Sadece anne sütü alan çocuklarda eğer huzursuzluk yoksa 1 hafta 10 güne kadar kaka yapmaması normal diyor doktorlar endişe etmeyin bence. Bi sorun olsa ağlar filan illa belli ederdi
Snp57asel Qunqnir aynen bende araştırıp baktım normalmiş çok şükür huzursuzluğu yok da işte insanın akli takiliyor
Snp57asel AEgemm cok şükür yapti yaa cıvık di ama benim içim rahatladı gecen ay kilosu 6.700 di dogdugunda 3.900 kusurdü
AEgemm Snp57asel kaç gün tutunca cıvık yapıyorlar ☺️ aylık kilo alımını dikkate alıyorlar biz prematüreyiz o yüzden normal bebeklerin kaç kilo olması gerektiğini bilmiyorum ☺️