elifcicek_07 Hanımlar evde kedim var hergün süpürülmek zorunda ev ama oğlum küçük onunla iş yapmak çok zor. Bir robot süpürge alalım dedik bugün emişi iyi halıya çıkabilen ve silme özelliği de olan. Lütfen tavsiye de bulunur musunuz
ArvenMavi elifcicek_07 Bizim evde öyle evde kedi var hergün süpürge lazım oluyordu. Q7 max roborock robot süpürge aldık memnun kaldık en yüksek emiş gücünde çalıştırıyorum güzel süpürüyor
elifcicek_07 ArvenMavi diğer tarafta da sordum herkes ne kullanıyorsa memnun açıkçası çok kafam karıştı. Bende roborock mu alsam acaba diyorum. Eşim yerli olsun şımart alalım diyor 🤦🏻♀️
ArvenMavi elifcicek_07 ben akrabamız da görüp almıştım emiş gücünü falan internetten iki modelin karşılaştırın içinize hangisi siniyorsa. Şöyle elektrik süpürgesi gibi sürekli getir fişe tak süpürgesi götür zorluğu olmadığı için kim hangi markayı kullanıyorsa o sorlu süreç olmadığı için herkese iyi geliyor. En güzeli özelliklerini internetten karşılaştırın içinize sinen hangisi olursa ona göre karar verirsiniz :)