kirikkalp Yatırım için mantıklı mı? Yatırım için ceyrek almak istiyorum ama bir yandan da kendim için birsey istiyorum hem kullanıyım hem ileride yatırım olsun diyorum 🤷🏻♀️ Gözüm Ajdalara kayıyor ama çok pahalı üzgünüm 🤪
Synmannesi kirikkalp Canım Ajda bilekliğini ilk defa duydum böyle çok ince çok mu pahalı neden ama çok ince ben de gelin evinden gördüm geçen
Bebegimveben_ kirikkalp almayın bence paranız hiç olmasın. çok güzel hasır bileklikler var çeyrekli yarım altınlı falan illa takmak istiyorsanız ondan alın ya da modern bilezikler var hafif kalın hatta 8–10 gramdan başlıyor satarken de diğerleri kadar etkilenmezsiniz
ace42 Aslında ekonomik olarak Ajda çok iyi ama 14 ayar fantezi daha çok almıştık zamanında iyiki aldırmışım . borçlar için verdim eşime hep erkeklerin gözü hep bilenziklerde oluyor zaten 4 tanecikti 🤣
Synmannesi ace42 bende 2 tane vardı 40 gr eşim aldı :( bende heves ediyorum ins alırız sonra bakalım bu fiyatlara zor 😂
Tatlican ace42 bilenziklerde oluyor zaten 4 tanecikti 🤣 Dogru helede ince ince olunca lazim oldu ver lazm oldu ver en iyisi 1tane ama 100gram yapicaksin sonrada ay canm zaten 1tanecik nesini vereyim diyceksin😂
ace42 Synmannesi aynen benim toplam 50 Gramdı çok ağır değildi ama verdim gene olsa insan gene verir sıkışacağımıza rahat bi yaşamımız olsun arkamızda kimse yoktu
Synmannesi ace42 bende bir kolye yarın altınlı ili bilezik verdim idda borcuna :( al diyorum az az birikim yapıp alayım diyorum gün gün artıyor
gergo kirikkalp bende bu niyetle birikim yapmıştım. Hem param yetmemişti hemde kuyumcu gram alman daha mantıklı olur demişti .
Kubra05500 Canım zarar etmek istemiyorum diyorsan adana burma al bilezik olarak ceyrekten zarar edersin gram bırıktırırsen zararın olmazbiriktırdıgın gramları bilezige cevire bilirsin
kirikkalp Kubra05500 ya hep çeyrek alıyordum ne gibi zararı olur canım? Yükselip inmesi açısından mı? Gram hiç almadım belki bu sefer öyle yaparım
Nazendehanim kirikkalp zarar etmemek için külçe gram altinlardan alın ,en isciliksiz bilezikte bile işçilik var bu yüzden bozarken her türlü zarar ediliyor.