Zeyneprabia Benim menü etli nohut yemeği bezelyeli pilav salata turşu ooff acıktım eşim gelsede yesek 🤣
emilia Zeyneprabia Bende cok acıktım. Dünden patlıcan kebabı pirinç pilavım var yanına ayran yaptım turşuda var tamamdır.🥲
Stresbabacimstress Zeyneprabia Ezogelin çorbası, yoğurtlu makarna 😀😀 Bugün dip bucak temizlik yaptım anca bu kadar oldu
tamamtamambengeldim Tavuklu pilav ve salata. Bebeğim 3 aylık bakliyat yemiyorum hiç gaz olmasın diye. Sizler hangi aya kadar dikkat ettiniz bakliyat yememeye
Zeyneprabia tamamtamambengeldim vallahi ben bebeğim alışsın diye birinci aydan sonra yedim ama benim bebeğim gazlı değildi bide yemeklere boş bol kimyon katardım
AlinaEmreHan1 Zeyneprabia mantı aldım canım mantı çekti🫠🤞 Dünden şehriye çorbası ve biraz yaprak sarması var
Zzeynepasell Zeyneprabia Benim eşim işten tok geliyor yemek yapmıyorum annem üst katımda yemeklerimi ordan yiyorum 😂😂😂
Mevgul Zzeynepasell dunyada cenneti yasayanlar dernegi baskani misiniz😂😂 benimde esimin dukkani apartmanin hemen altinda 3 ogun yemek ister sepetle sallarim azla uzla doymuyoda kallavi yemek olucak🤣🤣
Mikoiledikonunannesi Zeyneprabia karnabahar ve mercimek çorbası .birde narsuyu yaptim şimdi aburcuburla vakit geçiricez oğlumla
Zzeynepasell Zeyneprabia Ay evet gerçekten çok şanslı hissediyorum kendimi sıkışınca hemen anneee 😂 anne oldum ama hala anneye ihtiyaç duyuyor insan ❤️