[bilinmeyen] yeni aldıklarımı ilk yıkamadan sonra ütülüyorum ama ikinci yıkamadan sonra dediğin gibi anca yıkayıp asmaya yetişiyor insan dert etme bu kadar eskiden her giydiğimiz ütülenmiyormuş sonuçta 😉
Valla haftada bir utu cikariyoum bende o arada utulemiyorum utusuzde giydiriyorum
[bilinmeyen] canım önemli olan dışarıdan bir sürü insanın ellediği giyip çıkardığı ürünün mikrobunu kırmak. Arkadaşların da dediği gibi ilk ütü yeterli. Ama yinede bebeğe giydirirken avucunuzda sabun gibi sürtün kıyafetleri ki sertliği gitsin giymeden önce ☺️
[bilinmeyen] kıyafeti ilk aldığımda yıkayıp ütülüyorum ama ondan sonrakileri yapamıyorum ilk ütülemeyi bile zor yapıyorum kızım sağolsun 😂
[bilinmeyen] ilk kıyafetleri yıkatıp hevesle ütüledim tekrar yıkayınca 2. Kez de hevesle ütüledim şimdiyse amaaan diyorum yıkandığı yeter hem gözüm kesmiyo 😂
[bilinmeyen] ütüleyemediğim zamanlarda oluyo ama genelde ütülemeye çalışıyorum
[bilinmeyen] bende giydirmeden mutlaka ütülemeye çalışıyorum
2 ayımıza girdik bende zıbınları herseyı ütülüyorum şapka eldiven içim rahat etmıyor eskıden kadınlar bezleride elde yıkarmış neler cekmıs belkı ütü yokmuş kıyaslamayın bence zaman olursa ütüleyin özellikle iç çamaşırı