Arzubaran123 Daha 15 günlük yenidoğan bebeğim uykusundan uyanıp emmiyor asla uyanmıyor. Sarılığı da yok ama asla uyanmıyor ağlamıyor. Bende devamlı sağıp içirmek zorunda kalıyorum. Devamlı sağmak bir süre sonra sütümü keser mi? Ne yapmam lazım?
birbeneksiktim Arzubaran123 Kuzum uyanmaz kolay kolay. 2 saatte bir emzirmen lazım mutlaka. Hiç ağlayıp uyanmasını bekleme. Benim bebeğimde öyleydı. Hiç ağlamaz uyanmazdı
Panda27 Arzubaran123 Mutlaka zorlasa olsa kadirip emzirin 2 saate bir emmesi lazım yoksa şekeri düşer Allah korusun uyanması için burnunu sıkın poposuna vurun hafiften altını açın ama çok uyutmayin o şuan dünyada olduğun farkında bile değil
Ulviyee Arzubaran123 üzerinden baya zaman geçmiş inşallah görürsünüz Benim bebeğimde 14 günlük başlarda bende uyandıramıyordum o kadar uğraşıyorum ki uyandırmak için son günlerde biraz daha kolaylaştı sadece yada ben alıştım Uyansada memeyi tutmuyor emmiyor beş dk sonra bırakıyor çok üzülüyorum şırınga ile sağıp veriyorum baya aynı şeyleri yaşamışız siz bu günleri atlatmışsınız şimdi durumuz ne zamanla emmeye başladı mı Sarılık olmadık kilo alımı da iyi sadece anne sütü ile besleniyor ama 5 dk dan fazla emziremiyorım ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim
Arzubaran123 birbeneksiktim zaten anne sütü sağıp veriyorum onu bile uyanmadan içiyo ipne bile yaptıklarında uyanmadı uyandıramıyorım bi türlü
Arzubaran123 Panda27 dediklerinizin hepsini yapıyorum ama uyanmıyor ağlamıyor bile geçen gün iğne yaptılar yine uyandı 2 saate bir süt sağıp veriyorum ama yine uyanmıyor
Panda27 Arzubaran123 Bebeğinizin sizi emmesi lazım sağmak sütünüzü azaltabilir bu aylarda bebekler çok uyuyo olabilir bir kaç haftaya duzelicek emin olun
gamzeninalyasi Aynı sorun bende de var sağıp veriyordum sütüm bi anda kesildi 25 günlüğüz daha mama vermek zorunda kaldım ne yaptiysam gelmedi sütüm 😔
birbeneksiktim Arzubaran123 Kuzum dudakları ile kulağa doğru parmagını sürt. Emme refleksini harekete geçiriyor. Altını açmakta işe yarıyor demişlerdi. Islak mendille ayağını silende var. Üzme kendini uyanmasa bile meme kokusunu alınca saldırır bir süre içinde. İçsinde uyanmasın yeter ki içsin