Poyrazsmomm Kızlar ogluma ilk gunden beri molfix kullaniyorum ama bu son 2 aydir hep pisik oluyor islak mendilimi degistirdim pisik kremleri kullandim ama yok gecmiyor bezi degistircem onerebileceginiz israil markali olmayan bez var mi ??
Zeynepbayduk Poyrazsmomm Benm kızım doğduğundan beri Jenny willy kullanıyorum çok memnunum bir kere bile pişik olmadı olsaydı bende mecburen değiştirirdim ıslak mendili de değiştirebilirsiniz 🙂
Irmakmelegim Poyrazsmomm valla İsrail malı olsada en iyi bez pişik yapmayan sizdirmayan prima premium care muhteşem kızım sleepy denedim 2 aylikti 1 ay pisikle uğraştım sonra yine prima döndüm 1.5 yıl kullandım 17 aylıktan beride molaix kullniyrm 27 aylık hiç bir sorun yasamadim
Merveeofs Sadece mecburen 1 paket Molfix kullanmıştım pişik yapmıştı onun dışında sürekli baby turco kullandık hiç pişik yapmadı. Şimdi menşeini bilmiyorum açıkçası ama evy baby kullanıyorum 2 pakettir o da hiçbir sıkıntı yapmadı
Merveeofs Poyrazsmomm yani ikisi de benim için aynı fark olarak şunu söyleyebilirim baby turco kalıpları bir tık dar lastikleri bazen iz yapabiliyor ama evy baby daha rahat ona göre bu noktada. Bir de baby turcoda çiş göstergesi var evy babyde yok. Onun dışında benim için hiçbir farkı yok aynı güzel yani
Mervetnl mutluannecik bende goona geçtim ama premium bulmak çok zor mavi paketle nasıl bir fark var biliyor musunuz?
melera Sleepyy dene mutlaka. Birkaç çeşidi var illaki bir tanesi iyi gelir diye düşünüyorum türk malı ve anneler tarafından cok tutulan bi marka. 🙋♀️bende cok kullandım molfix ağırlıklı sleepy kullandım hep
Poyrazsmomm Zeynepbayduk zeynepkanat sunflower01 melera efecan234 Merveeofs Senazz11 Kizlar hepinize tesekkur ederim💋
zeynepkanat Molfix bizede pişik yaptı pure babye geçtik yapısı çok ince bi bez ama sızdırmıyor asla ve pişik yapmıyor
Elayberosmom Poyrazsmomm BİM’in Jenny willy bebek bezinde buldum bende çareyi ama şimdi o da pişik yapmaya başladı bende ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Ama pişik kremi onerebilirim mustela çok etkili.
coksukur04 Poyrazsmomm bizde sürekli popoda kızarıklık oluyor sebebi bez mi acaba diye sürekli suphedeyim Molfix pure soft