happymommm89 Güzel anneler günde 1 adet içsek yeterli olur mu ? Taze anneyim pek bilgim yok , birde bebeğim 15 günlük emziğe alıştırma diyorlar düşünceniz nedir ?
hayalperest2310 happymommm89 bence emziğe alıştır benim bebeğim almadı gerçekten büyük rahatlık çevremde gördüğüm emzikli bebekler daha sakin
AEgemm happymommm89 gece yatmadan bir tane içiyordum ben yeterli geliyordu. Emzik bence hayat kurtarıcı ama sürekli olarak vermemeye çalışıyorum ben ağladığında sakinleşene kadar uykuya geçene kadar veriyorum
demirikonunannesi happymommm89 bende başlarda günde 2 kez içtim sonra 1 şimdi içmiyorum bebeğim 57 günlük oldu bugün. Emzik ilk gün verdim hiç pişman değilim uykuya dalmasını falan kolaylaştırıyor
Unicorn67 happymommm89 yeterli olur bence . Emzige gelince aşırı rahatlık ağla nobetlerinde sakinlestirici uyku zamanı kolay dalıyor tavsiye ederim
livanurvealpinannesi61 Unicorn67 doktorun bana dediği bebek bu ağlar emzik verme seni emsin boş boş emzik emmesinden iyidir demişti 😃 kızım alıştı asla bırakmadı zorla bıraktık oğlum kolik bebekti ama emzik vermedim
livanurvealpinannesi61 happymommm89 emzik neden kullanıyorlar onu anlamış değilim bana çocuk doktoru seni emsin niye emzik veriyorsun emzik meme reddi yapar bebekte gaz yapar demişti. Ben oğlumu hiç emziğe alıştırmadım emzik tutmasına rağmen vermedim hiç zorlukta yaşamadım. Çoğu kişi emzik bıraktırmak için uğraşıyor malesef.
Unicorn67 livanurvealpinannesi61 ben verdim valla 🤣 çok rahat aşıdan sonra uyku da daha sakin oluyor bazen emziği bulana duacı oluyorum
livanurvealpinannesi61 Unicorn67 herkesin kendi tercihi tabi benim kızım emziği çok zor bıraktı o yüzden oğluma emzik vermedim
naynini happymommm89 emzik 💙💙💙💙 doğduğu gün verdim ben alışsın diye zor alıştı o başka 😊 promaltin kokusu geldi burnuma 😄 günde iki kez içiyordum 😊 Solgar da kullanıyordum.