Filizz23 kontrollerde bebeğimin boy kilosuna bakılıyo ama persentil olarak sormamıştım bebeğim alerjik olduğu için merak ettim netten baktım netteki persentil tabloları doğru mu ve persentil değerimiz 25-50 arası iyi mi sizce kaç aralığı ideal oluyor
Sontvbukucu Filizz23 bebeginiz kilo olarak 25 persentilde ise kendi yaşıtı 25 bebekten daha kılolu 75 bebekten daha zayıf anlamına gelir. 3 persentil üzeri normal kabul edilir. Üst sinir da 97 persentil.
Vina3 Filizz23 değer olarak bilmiyorum ama bebeğinizin e nabızında net gösteriyor. Oradan mı baktınız
sb- Filizz23 3 persentil üstü normal kabul ediliyor. Önemli nokta kilo persentilinde birden düşme olmaması. Boy için de anne baba hedef boyu persentiline bakarsanız yakın gidiyorsa hiç sorun yok demektir
Dilruba_1 Sontvbukucu merhaba Kız bebek doğum kilosu 2760 gr 17 aylık Kilo:10,5 Boy:85 cm Biliyorsanız benimkini de Hesaplar mısınız ? 😊
Manila Filizz23 bu uygulamanın bebek takibi bölümüne girin orada boy kilo baş takibi kısmında persentil tablosu var oradan bakabilirsiniz. En az 3 en fazla 97 değer içinde kalıyosa normaldir ama tabi ki gönül ister ki 50 de olsun