Senazz11 Kızlar kızım 6 aylk molfix kullanıyordum 5 numara farklı bez kullandım pişik yapmıyor slpey almak istiyorum kızım 8 kilo kaç numara alabilirim
Tuuggccee Senazz11 sleppyn kalıpları kucuk genelde kullandgnzdan bır beden buyuk tercıh edersenız daha ıyı olur
zeynepinbabasi Sleppy geceleri kalınca yada çok kalınca kızarıklıklar oluşmaya başladı bezi gün içinde kullanımda değiştirildiği için sıkıntı yok ama fazla kalınca sanki pişik yapacakmış gibi değiştiricem büyük bir ihtimalle
Senazz11 zeynepinbabasi bende normalde molfix kullandım migrosta 2. Pakette %50-%60 indirim oluyordu ama hiçbir magazada stok yok evde migrosun kendi bezi var minies onu denedim pişik olmadı canbebe vardi onu denedim olmadı ondn sonra bez değiştirmeye karar verdim ins sply de yapmaz
Mihriiiiii Ben sleeppy den molfixe geçtim sleppy en berbat bez diyebilirim çok taşıyordu sürekli zibin yıkamaktan sıkılmıştım
ebruylmz12345 Bende slpyden molfixe geçtim gece uyumadan önce değiştirip uyutuyodum bebeğimi gece emzirmek için uyandırdığımda sızdırıyodu tüm kıyafetleri ıslanıyodu kuyafetleri değiştirdiğimde de uykusu kaçıyodu bebeğimin ve bebeğim daha 2 aylık bile deil
Girlsmoms Senazz11 benim kızım da 8 kilo 4 maxi kullanıyorum gayette oluyor . 7-14 kg arası yazıyor zaten üstünde de