Hilal9 Kızlar bebeğimin yüzü vücudu heryeri çok kötü oldu doktorumuz locoderm krem falan verdi ama sormayı unuttum şampuan bebek yağı deterjan değişimi falan yapmam gerekiyor mu
Ayglhanvlkn Hilal9 locoderm krem bizde kullanıyoruz oğlumun bütün yaralarını kısa sürede geçirdi.doktor tawsiyesiyle bioderma abcderm şampuan aldık.granül sabuna geçtik we çamaşırlar çift durulama yapılıyo.
Madamemom Hilal9 oğlum sürekli bu rahatsızlığı yaşıyor doğduğundan beri şampuan olarak mustela stopia ve vücut losyonunu kullanırız cildiye doktorumuz verdi ve asla yumuşatıcı kullanmam çamaşırlarını çift kere durulama yaptırıyorum banyosu hergün yapar odasından peluş olan herşeyi kaldırmam söylendi yani zor güneşe asla çıkarmayacaksın dendi kortizonlu krem kullanırız çıktıkça 1 saat içinde söndürür çok zor bir durum ama mustela en güzeli
Melikenl Hilal9 3 aydır bizde atopik dermatiten sıkıntı çekiyoruz. Doktorun diyet verdi mi? Deterjan konusuna gelince granül detarjan+çift durulama yap. Yumoşu evine dahi sokma. Kendi kıyafetlerinizi mümkünse çift durulama yap. Çünkü bebeğine temas ediyor. Atopik ciltler için olan kremleri şampuanları kullan. Bebişi terletme. Hergün duş aldırma cildinin hassasiyeti artar. Birde biz bıttım sabunu kullanıyoruz vücuduna. O da çok iyi geliyor. Umarım çabucak geçer. Çok geçmiş olsun 🤍
Melikenl Hilal9 mesela ben yumurta , süt,susam, kuruyemiş, aşırı baharat bunları tuketemiyorum. Çünkü bunları yediğim zaman cildimiz daha kötü oluyor. Kaşınıyor huzursuz sürekli. Kakasi balgamlı oluyor. Gürültülü kaka yapıyor. Birde pişiğimiz artıyor
Melikenl Melikenl ama şöyle bir durum da var yumurtayi hiç bir şeyde tuketemiyorum. Makarna, şehriye , tatlılar vs
Melikenl Hilal9 ama doktoruna bı danış canım yine de. Biz direk immünoloji ve alerji doktoruna gittik
tugba12tugba Hilal9 merhaba benim bebeğimde aynı şekilde çok üzülüyorum sizin bebeğiniz düzeldi mi :(