Kızım şuan 11 aylık.. bir iş durumum var ama bu işin olması hemen hemen kızımın 1 buçuk yaşına denk geliyor gibi. Annem çalışıyor kayınvalidem ev hanımı kızımı ona emanet edebilirim tabiki ama 11 aydır TV izletmiyorum. Sadece onalra gidince arada TV açılırsa kayınvalidem “izle kızım” diye TV ye döndürüyor. Defalarca da “anne izletmiyorum” dedim. Şimdi ona bıraksam 11 aylık TV izletmeme emeğim boşa gidecek 🤦🏻♀️ kızım zaten ek gıdası sıkıntılı olan bir bebek ve bir şey yesin diye de TV açar evde işim var diyerek de açar.
Kreş düşündüm. (Pimpirikli diyebilirsiniz herkesin düşüncesine saygım var) kızımın altını hep ben degistirdim -mahremiyet duygusu için. Hem böyle bir sorun var hem de sonuçta kızım kendisini ifade edemiyor. Bir sıkıntı olur da anlayamazsam 🥲
Bir seçenek daha var kii iş konusunu kızım kendisini ifade edebe kadar ertelemek ama bu fırsat yeniden ayağa gelir mi bilemiyorum 🙄 sizin düşünceleriniz neler yani siz olsaydınız 3 seçenekten hangisini seçerdiniz 😕 veya başka bir çözüm yolu var mı 🤔🌹