KayraVeAnnesi_06 Dilara9406 Firmalara gizli müşteri gider , marka sahipleri tarafından yönlendirilir . Kendini belli etmeden sorular sorar çalışanların nasıl ilgilendiği yada mağaza dükkan her neyse düzeni nasıl rapor tutar ve bilgi verir Notlarını kendince alır ve çıkıp gider genellikle Alışveriş yapmazlar
Duygusaljelibon_ Dilara9406 markete gelirlermiş haberimiz yok tabi taak bi bakardık gizli müşteri puanları hep şüphe ederdim zaten gelen insanların hareketlerinden ona göre davranırdım kflflflf
Artemiss_ Dilara9406 işletme, kamu yönetimi, maliye, iktisat lisans mezunu olmalısınız ve araştırma hizmetleri alanında çalışmış olmamız gerekiyor tecrübe aranıyor ve raporlama analiz bilmeniz gerekiyor çok basit bir iş gibi geliyor ama maalesef değil
Tosbikkkk KayraVeAnnesi_06 aaa şok oldum he böyle bir meslek sahibi olmak nereye başvurmak gerekir peki
KayraVeAnnesi_06 Tosbikkkk Yani bir zorluğu yok , gidip gezip analiz edip raporluyorsunuz duruma göre puan veriliyor işte ayda bir gelir puan 1 ay sonra sisteme düşer kim ilgilenmiş kaç almış Çıkar ✔️
KayraVeAnnesi_06 Bibebek_ Bırakacak birileri varsa olabilir , firma hangi mağaza yada markete gönderecek belli olmuyor . Gidebilirim yaparım derseniz olabilir
Bibebek_ KayraVeAnnesi_06 bizim buraya baktım da yok ya duydum mesleği ama çocuk oldu büyüdü diyesiye kaldı
KayraVeAnnesi_06 Bibebek_ Anladım , inşallah gönlünüzce bir iş karşımıza çıkar 🙏🏻 hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun 🌸