Mislina01 Kızlar 37 günlük bebegim var ve cok kötü gribim bebegime gecer mi cok korkuyorum gececek diye benden Baska kimsede yok ilgilenecek sürekli ben temas halindeyim napabilirm sizin bebeklerinz grip oldumu olduysa nasıl atlattılar bilgi verirmisinz
Dorukselim0 Mislina01 nefesinizin ona temas etmesini engelleyin ellerinizi yüzünüzü limonla ovun sık sık . Ve bi süre öpmeyin yavrunuzu. Çabucak atlatırsınız inşallah . Geçmiş olsun
Arse_18_yek Mislina01 canım bizimde oldu 28 günlükken ben çok hastaydım ve malesef geçti bebeğime maske tak önlemini al birde bitki çayı flan iç
Arse_18_yek Mislina01 burnunu temizledim sürekli tıkanmasın diye birde bol bol emzirdim zaten küçük olduğu için birşey vermiyorlar canım çok şükür 1 haftaya kalmadan geçti ama bizim sadece burun akıntımız vardı tabi ateş veya başka birşey yoktu
58vildan Ihlamur kesinlikle vermemelisin nefesini yüzüne verme ağızlık kullan ve olduğunca temas etme ellerini sürekli dezenfekte et çok kötüysn iğne burdur çok hafifliyor geçmiş olsun
Mervebugra07 Küçük Bebeklerde grip biraz tehlikeli o yüzden mutlaka maske takın , ellerinizi sürekli yıkayın ve odayı saatte beş dk havalandırın