ikiprensannesi0 Kızlar emziriyirum iki aylık bebeğim var biraz boğaz ağrım var aferin içsem olurmu doktor felan yok öyle arayıp soracağım
annemioldumbensimdi_ ikiprensannesi0 sarımsak bal limon karıştırıp yutun bikaç gün sabah akşam o toparlar sizi sütten bebeğe de geçer iyi gelir
Senazz11 ikiprensannesi0 içersen eger çocuğu emzirme sütünü sahip dökmenin gerekecek parol dışında birsey içilmiyor
Seyma2534 ikiprensannesi0 maalesef içemezsiniz antibiyotik kullanabilirsiniz ama soğuk algınlığı hapları kullanılmaz bende daha yeni boğaz ağrısı grip atlattım boğaz spreyi ve antibiyotik kullandım soğuk algınlığı ilacı kullanamadığım için gribim geç geçti
ikiprensannesi0 Seyma2534 tamam teşekkür ederim boğaz ağrısından başka bişey yok inşallah ta olmaz geçmiş olsun sizede
annemioldumbensimdi_ ikiprensannesi0 1 diş sarımsak bir kaşık bal 4 5 damla limon karıştırıp suyla yutun bana çok iyi gelmişti umarım size de iyi gelir Ihlamur da kaynatıp içebilirsiniz
DrkAyz ikiprensannesi0 pastil kullanabilirsin boğaz ağrısını birazda olsa hafifletiyor bol bol su tüketmeye çalış bal limon ve ılık suyu karıştırıp içtiğinde de iyi geliyor ben bunlar dışında bir de parol kullanmıştım
Elifcpr Ben içtim üç tane bişey olmadı doktora sordum bebeğin büyük içebilirsin ama nolur nolmaz diye önermiyoruz dedi