mahfat Kızlar doğum parası diye bişi varmış herkese veriliyormuş bana neden verilmedi bebeğim iki buçuk aylik
Ebrar27 mahfat çalışan annelere verılıyor sgk lı ben doğumdan önce 13.799 aldım bugün iznim bitiyor bakalım ne kadar verecekler 25 üstü gibi bişi verirler galiba
Ambrossia mahfat yüksek meblağ olan çalışan annelere veriliyor izin sürecinde devletin yatırdığı bişey muhasebecinin bildirmesiyle ister ay ay alıyorsunuz ister izin bitiminde toplu alıyorsunuz ben toplamda 30.000₺ aldım
231023 Ebrar27 bende ilk yatanı aldım 13 küsürdü 2 aylık rapor bitince ne kadar yatıyor acaba bilginiz var mı
civcivannesiii Ebrar27 hayır çalışan annelerin aldığı rapor parası oluyor aslında Doğum parası herkesin alabildiği düşük bir miktar
AbEsMu130125 Ebrar27 ben dükkan işletiyorum esnaf ve sanatkarlar odasına kayıtlıyim bagkurumu da kendim ödüyorum ben de doğum parası alabilir miyim sizce bazıları işveren olduğunuz için vermezler diyorlar bazilari esnafa kayıtlı olduğum için verirler diyorlar
gulayulusoy Ben ev hanımıyım eşimin hesabına 520 TL yattı 300 TL süt parasida pttden yatti PTT ye sorun
keremaliii gulayulusoy öncesinde bir yere başvuru yapmak mı gerekiyor acaba benimde bebeğim 1 aylık bende ev hanımıyım nenyapmam lazım
clsknu gulayulusoy başvuru yapmadan mı yatıyor bu 300 tl PTT ye . Benim eşime de 520 tl yattı ama bana yatmadı benim bildiğim bizlere de veriliyor ev hanımlarına . Başvuru da yapmıştım hatta
gulayulusoy keremaliii evet SGK gidip form dolduruyosunuz 40 gün sonra PTT hesabına yatiyor 300 TL canim
Minikbibebek Ebrar27 asgari ücret yükseldikçe oda yükseliyor birde prim ödeme fiyatı değişiyor herkeste senin ödediğin primden hesaplanıyor