1gulceninannesi melikekoselii22 8 aylığız. Belki 10 defa beşiğe koydum uyudu gibi yapıp kandırdı beni resmen 😣pes ettim kalktık şuan daldı oyuncaklarla oyun oynuyor. Nasıl olacak böyle bilmiyorum 😴
Afraprnss_ melikekoselii22 5 ay 7 günlük hala düzelme yok uyku konusunda ikinci çocuğum ilki bu kadar çektirmedi bana sürekli meme mama gaz yine meme mama gaz uykusuzluktan basım dönüyor
Elife05 melikekoselii22 güldüğüme bakma valla agladıgım cok bu konuda.sımdı o uyuyor bnım uykum kactı🤦♀️sabah nasıl oluruz bılmem
Elife05 melikekoselii22 daha cok mınık memede emıyorsa bırakmaz senı.ama bunu bişekılde cozumunu bulursan rahatlatır.bnde yasadım.ıkı gun ustumden cıkarmadıgım tsortumu yaragına carsaf gbı serdım.cok sukur bı ıkı saat rahatlatıodu
melikekoselii22 Elife05 Uyu hemen gözlerini kaparssn uyursun anne yorgun olursa bebekte yorgun olurmuş ben öldüm 3 oldu sast
fyz81 1gulceninannesi off allahım 2 aylıgız daha gece oyuncak asaması varmıs ☹️ sızın yerınıxe bende uzuldum sımdj
Elife05 pinaryuce valla psıkolojık olarak hazırlayın kendınızı arkadaslar.meme ıle beslenen bebekler uyumaz.16 aylığız bı gece derın uyumadım.umudum memeyı bıraktıktan sonraya kaldı inş.asıl ozaman uyumazsa naparım onu dusunuorum.
Defne2323 Herkese hayrlı geceler benimde 5aylık oldu halen gazı var uyumuyor saat başı kalkıyor Allah yardımcımız olsun
1gulceninannesi fyz81 her ayın ayrı bir zorluğu var ama ben en çok bu ara zorlanıyorum:/ 4 e kadar oynadı sonra güç bela yatırdım 8 de kalktık 🥴