mariapuder1 merhaba, 25 günlük oğlum 75 ml mama içiyodu kilosu az oldugu icin doktor miktarı arttırabilirsiniz demişti 90 ml fazla mı olur? bugün içirdim kusma yapmadı hepsini bitirdi. 3 saate bir mama veriyorum
Bebegimm1 mariapuder1 3 saatte acıkıyorsa iyi benmki 2 saatte isterdi 2 saat beklemezdi bile ilk ay 60 1aylıkken de 90 verirdim 75 cc nasıl ayarlıyorsunuz çünkü mamayı ölçüye göre vermek gerekiyor suyunu tozunu aynı eşit koymak gerekiyor
Sevvl mariapuder1 90 mı çok gazla başka doktora götürün bana doktor fazla vermemem gerektıgını bastıra bastıra söyledı çünkü gaz yapar ve o gaz bir başlarsa üzgünüm ama sizi mahveder neler çektiğimi ben biliyorum 1900 2 kilolarda ona rağmen mama vermeye korkardım o gaz sancıları yüzünden
Vera094 mariapuder1 ben bir aylıkken 60cc veriyordum ama iki saatte bir yani günde 720cc eder. Siz de üç saatte 90veriyorsunuz yine 720cc eder. Ama 90cc midesini rahatsız eder gibi geldi yine de doktor dediyse bilemicem
mariapuder1 Arzucln 75 verince sonrasında yine meme istiyo sanki aç gibi ellerini parmaklarını ağzına götürüyo
sngl28 mariapuder1 senin sıcaklığını istiyordur meme anne ile çocuk arasında bağ sadece aç olunca ister diye düşünme 90 çok fazla gerçekten ilk ay 30 ml 60 ml arası içer diye biliyorum bebekler
mariapuder1 sngl28 o zaman 75 ml vermeye devam ediyim, meme istiyo ama sütüm az maalesef:( doymak icin değil sizin dediğiniz gibi benim kokum icin gelmek istiyo demekki kuzucum
mariapuder1 Bebegimm1 75 ml icin 2 bucuk ölçü koyuyorum doktor öylr söylemişti 30 ml başladık 45 sonra 60 diye arttırdık
mariapuder1 Sevvl ilk 10 günlükken dogum kilosuna ulaşması gerrkiyodu ama baya altındaydı kilosu o yüzden 30 ml ile başlayın sonra arttırın dedi şu an 75 ml veriyorum
Sevvl mariapuder1 benım bebeklerim 1900 2000 kiloydu ve hatta kilosuna göre alması gereken kalprı miktarı fazla gelmesın diye hesap yaptı sız bilirsiniz tabiki
mariapuder1 Vera094 doktor kusana kadar ölçüyü arttırın kustuğu zaman ölçüyü bi öncekine düşürün tekrar dedi, bizim kan şekerimiz 42 çıkmıştı sarılık olmuştu birde, o yüzden beslenmeye dikkat etmemizi söylemişti, 30 ml ile başladık sonra arttırdık