baharceylin Gaz sancısına çok iyi geliyor diyeceğiniz bi yöntem var mı bebeğim 1aylık çok sancısı var
1mucize baharceylin gaz damlası kullanıyorsanız kullanın bol bol karın masajı ve bacak hareketleri. I Love you masajını duymuşsunuzdur o da iyi geliyor bide ayaklarını sıcak tutun. Yediklerinize dikkat edin. İnşallah rahatlarda uyur bebişiniz.🌸
1mucize mahfat kimyon çayı demleyip içebilirsiniz bebeğinizede 1-2 çay kaşığı verebilirsiniz bir sakıncası olmaz gaza iyi gelir rahatlatır biraz baharceylin
denizinanasi baharceylin gaz damlası ile baya hafiflettik ayrıca reflu yatagi almıştık onun içerisinde kiraz çekirdeği yastığı var onu ısıtıp yatağının içine koyuyoruz o da çok iyi geldi. Youtube’da kolik bebek için masajlar var onlarida altini aldıkça yapıyorum gaz problemimiz kalmadı gibi.
mahfat 1mucize ay benim bebeğim de bı ay 23 günlük cidden bu söylediklerinizin hepsini yapıyorum ve hiç bi işe yaramiyor doktorum bana nutrigen neowind gaz damlası verdi bugün inşallah etkisini görürüm ondan öncede metsil kullanıyordum o da anlık rahatlaiyot gibi
minisannesii @“moongirl”#p28519875 benimde bebeğimde basladı bu gaz problemi 12 günlük daha. Annem bugün sab simplex marka gaz damlası getirmiş. İyi geldi mi memnun musunuz bi de kaç damla veriyorsunuz