Kızlar 9 ay 8 günlük bir kız bebeğim var. Doğdu doğalı zaten gündüz uyku süresi yarım saati geçmezdi buna alıştım zaten o da uyku saatlerini uzatmadı. Geceleri deliksiz uyurdu, ben kendim kalkarsam rüya öğünü yaptırıyordum yani maşallah gece uykusu hep çok iyiydi.
Gel gelelim 2 haftadır gündüz zaten olmayan uykusu geceye de aksetti. 9da gece uykusuna geçiyor 23-23.30 gibi bi uyanıyor daha sabah kadar en iyi ihtimal 5-6 gibi uyuyor. Bu arada uyanıkken sürekli ağlıyor sarılmak yanında yatmak sallamak mama vermek şu vermek vs her şeyi denedim asla sakinleştiremiyorum sürekli ağlıyor. Ve ben artık bittim, gündüz iş akşam bebişimin uyumaması tüketti beni. Bu atak mı? Geçici bişey mı denen böyle yapıyor anlam veremiyorum.
Bu arada alt iki dişi 6buçuk aylıkken çıltı ve hiç böyle sancılar yaşamadı, bir iki gece belki diştir diyip ağrı kesici içirip yatırdım diş jeli falan sürdüm ama yine aynı saatlerde kalkıp yine kıyametleri koparmaya devam etti. Sizce nedir nedendir bu? Bir çıkıi yolu çözümü var mı🥲