BrcBthn Canım anneler 1 ay 3 günlük olduk ellerinden korkuyor beybiii .. bu ne zaman geçer bi türlü kundak olmaya alışmıyor doğar doğmaz 7gun yoğun bakım da kaldı orda alıştı serbest durmaya
zynpgdkl BrcBthn Aynı durumdayız benim bebeğimde 1 ay 4 günlük ellerinden korkuyor irkiliyor hemen 8 gün yoğun bakımda kaldı alışmış küvezde serbest uyumaya kundak yapıyorum ıkına sıkıla zorlaya çıkarıyor ellerini çıkaramayıncada çığlığı basıo..
Elifum BrcBthn ama korkusunu kundak yapmadan uzun süre aşamıyor maalesef yani ben kundak dışında Bi çözüm bilmiyorum sürekli sıçradı benimki de bir hafta kaldı küvezde delik deşikti her yeri 😔
BrcBthn zynpgdkl ayyy yeminle aynı durumdayız ikinmaktan kusuyor birde 🤦♀️🤦♀️ çaresiz kaldım geceler haram o derece 🙄
BrcBthn Deletedmom55 ah inşallah cnm kafaya huniyi takicam yoksa🤦♀️ memede uyuyor başka türlü çığlık kıyamet bnde kıyamıyorum ama yıprandım yani
Deletedmom55 BrcBthn bizimde öyleydi şimdi 4,5 aylık o zamanlar şikayet ediyordum sanırım en güzel zamanlarıymıs 🤷♀️
BrcBthn Nazliprensesinannesi canım onuda denedim eller açıkta bi anda boşluğa düşer gbi oluyor hemen korkuyor
Zubeydeeren BrcBthn moro refleksi canım benim oglum 3 aylık oda bazen sıçrar uykudan uyanır bi kolunu dışarda birakip kundak yapıyorum ben o zaman sıçrasa da uyanmiyor kundak yapıyorum die de ağlamıyor
Hafsa_anne BrcBthn şu fermuarlı kundaklar var ebebekten almıştım hem çok da sıkmıyor ben giydiriyordum yarıya kadar fermuarı çekiyordum uyuyunca da ellerini içine atıp tam çekiyordum rahat uyuyordu
Zeyneeep BrcBthn daha küçükk bazı şeylere alışmak için bn ogluma da cok sonradan sadece kollarını hafifçe sarıyorum bi kaç gün ugras alışır anlamax bile