TugceAsil Diyetisyen desteğiyle 2.5 ayda 10 kilo verdim Şuan tekrar devam edeceğim salmış durumdayım yeni yıla tam 7 hafta var. Sizde benimle yılı az kiloyla kapatın. Destek olalım :)
MihrimahVeAnnesiii TugceAsil ay nasıl diyetisyen bu 2.5 ayda 10 kilo harika valla öneri isterim çok zayiflamak istiyorum
Buse_asya23 TugceAsil cok iyi masallah, neler yaptiniz acaba ? tabikii diyet listesi kişisel ama olsun ozellikle yağ yakıcı tarifler detoxlar falan verdyse paylasr msnz ltfen
TugceAsil MihrimahVeAnnesiii ben hem emzirip hem kilo verdim tabi ilk başta giden ödem çoğu kısmıydı instagramdan takip edebilirsiniz yarın itibariyle orayı daha aktif kullanacağım tk_diyeti
TugceAsil sevvgi evet ben hem emzirip hem kilo vermek istediğim için diyetisyene başladım yoksa kendim daha önce de zayıfladım ve instagram sayfam var ama bebeğim olduğu için onun hakkına girmemek adına diyetisyen desteği alıyorum
TugceAsil Buse_asya23 emzirdiğim için öyle sıkı bir diyet listesi yok sık sık beslenme ve süt arttırıcı beslenme
hnnl Girl_baby emziriyorum özel diyetisyene bir sürü para verdim 😃 sonuç 2 gün yaptım bıraktım diyeti 🙊 elim ayağım titriyor emzirdiği için
Poyrazsmomm TugceAsil Diyetisyene gittim diyetisyenimle 1.800 gram verdim.Diyetisyenimin verdigi diyeti biraktim kendim uyguladim 7 haftada 10 kg verdim :) Hersey bizde bitiyor 💋
TugceAsil Poyrazsmomm kesinlikle katılıyorum 10 kilo verdim saldım Şuan almış 2 kilo almış durumdayım bu yüzden derhal yarın başlayıp yeni yıla min. İle girmek istiyorum
hnnl Girl_baby kız ben snaa bir kıyak yapayım bak diyetisyenimin başka listesi var Onunla deli dehset kilo veriliyor yağdan ne biçim yakıyor 🤣
Seyma321- hnnl o kıyağı banada yapar mısın bacım valla kafayı yiyecem akşam karar veriyorum sabah bozuluyor🥹
kucukmucizemsin3587 mobesebesir yedi ayda 18 kilo verdim sporsuz diyetsiz ama hâlâ aşırı kilom var hamilelikte 40 kg aldım 18 i gitti gerisi duruyor inşallah veririm