94busra94 Kimlik degistirmek icin ne yapmali babanemin kimligi eski kimliklerden degisim icin nerelere basvurmak lazim benimkini esim yapmisti bilmiyorumda bide cok surer mi gelmesi felan
Serpil51 94busra94 internete kimlik RAND’evu alma yazıp ordan bilgi girin ililçe falan gün saat seçip randevu alıp (e devlet istemiyordu sanırım ) Önce biyometrik foto çekinecek sonra gidip ATM den para yatıracaksınız onu da internetten bakın kimlik harcı ATM nasıl ödenir diye Ordan saatinde belediye gidip nüfüs işlemlerinde parmak izi alıyor on parmağı birde adres soruyo nereye gelsin diye Bir hafta sonra geliyor
Newmother07 Nüfus müdürlüğüne giidliyor eski kimliği ve vesikalık bir adet yeni çekilmiş resmi ile oraya gitmeden önce pttye 85 lira para yatırıyorsun. Nüfusta yardımcı olunuyor zaten kimliğin geleceği adresi yazıyorsun 1 hafta içinde elinde oluyor
94busra94 Newmother07 cok tesekkur ederim kayit yaptirdim youtubeden izledim para yatirmayi dememisti aciklayici olarak ptt ye gidiyim 😍
94busra94 Newmother07 sey dicem ya babanemin ptt ye kendisi mi gitmesi lazim yoksa ben kimligiyle yatirabilirmiyim acaba 🤔