Tekbenimsucumguzelolmakdemi Sübyan anaokulu yardımcı öğretmen nasıl olunur şartları neler hangi kurstan eğitim almam laxım bi bilgisi olan varsa beni aydınlata bilirmi?
Tekbenimsucumguzelolmakdemi -_Esra_- eski bi arkadaşım şuan o mesleği yapıyor ve lise mezunu. Bende onun gibi bu mesleği yapmak istiyorum. Onada sormadım hiç bunu o yüzden buraya yazayım dedim bu konuda bilgisi olan çıkar inşallah
-_Esra_- Tekbenimsucumguzelolmakdemi ben çocuğumu yolluyorum öğretmen yardımcısı yok, temizliğe vb. Yardımcı abla var oda normal işçi yani eğitim kurs almış vb. biri değil. O yüzden bilemiyorum
Tekbenimsucumguzelolmakdemi -_Esra_- komşumuz da oğlunu bikaö sene önce gönderiyordu orada vardı yardımcı öğretmen. Çoğu yerde oluyor diye biliyorum bende
3cocukluananingunlugu Tekbenimsucumguzelolmakdemi bildiğim kadarıyla halk eğitimden 0-6yaş serifikası istiyorlar bir de dhbt den geçmek gerekiyor
3cocukluananingunlugu Tekbenimsucumguzelolmakdemi ben önlisans ilahiyat mezunuyum başvurmak istedim bana bu belgelere sahip olman gerekli dediler
Tekbenimsucumguzelolmakdemi 3cocukluananingunlugu araştırdım 2024 ün Eylül ayında varmış dhbt sınavı. Kitap alıp çalışıcam inşallah geçerim sınavı. Halk eğitim merkezindede kurs var oraya gidip sertifika alırsam tamamdır. Bende imam hatip mezunuyum.