mavi297_ Bebeğimin genitel bölgesi çok fazla pişik oldu sanki kaynar su dukulmus gibi kızardı Bepanthol sudocrem ve fungoid i kullandım ama fayda etmedi lütfen yardımcı olurmusunuz
ALPARSLAN_bey mavi297_ bugün bende götürdüm hametan mavisinden verdi onu deniycem bizde aynıyız Bepanthol falan hiç faydası olmadu
Sevde123 mavi297_ fungoid le hamazinc karıştırıp sürüyorum hemen geçiriyor yada travacort ile fucidin
Cnnaytmz mavi297_ mustela pişik kremi ve mustelanın bebek vücud losyonu kesinlikle tavsiye ederim benim kızım da oluyordu. Doktor mustela kullanın en temiz içerikli ürünlerdir demişti
mavisimbebek33 Tüplü Arko krem der geçerim. Oğlumun sivilceli pisigini bir günde geçirdi. Marketlerde satılan eski Arko kremler varya
Cnnaytmz mavi297_ mustela en temiz içerikli bebek ürünüdür. Ama zeytinyağı falan kullanın bir de nemli bırakıp kapatmayın 😊
ZCeylan1 Penaten Markasını tek geçerim. Mustela pişik önleyici bir krem pişiiğe sürülen bi krem değil
Ilay1710 Dönüşümlü kantaron yağı ve zeytinyağı öneririm. Zeytinyağını önce ısıtın sonra soğutup sürün ama. Her bez değişiminde mutlaka ıslak mendil ya da pamuk kullanmadan önce suyla yıkayın kurulayın sonra sürün
gmzkync mavi297_ zeytinyağını kaynatıp soğuttuktan sonra pişik olan bölgeye Pamukla sürdüm diğer beş değişimine kadar geçti