adaatuna Gunes_12 tabiki nikahtır evlilik yıl dönümü, düğün sadece kutlama. Nikah günü karı koca olunuyor sonuçta 😂
Deletedmom_117 Gunes_12 nikah tarihini baz alıyorum çünkü artık Soy ismim Evim ayrı O yüzden nikah günü
35lavanta Gunes_12 Resmi olarak imzaları attığınız gün evlilik yıl dönümünü kutladığınız gün olmalı düğün işin eğlence kısmı adı üstünde evlilik yıl dönümüyse bu resmi olan gün olmalı
Cocukgelisimcimomy Gunes_12 düğün günü dışarda buseyler yeriz biz ( bizim kutlama anlayışı hep yemek 😂😂)
Seydameva Gunes_12 benim kocam hepsini kutlar sağolsun ama bence gereksiz nikah günü kutla bitsin gitsin kafasındayım
35lavanta Gunes_12 Ee neden ilk ondan bekliyorsun adı üstünde evlilik yıl dönümü ikiniz evlendiniz ilk adımı kimin attığı ne fark eder🫣
TuubaArden Gunes_12 bizim böyle bir derdimiz yok sadece nikah kıydık o yüzden nikah tarihimiz evlilik tarihimiz zaten :)
miracatilla Gunes_12 valla bizim nikah düğünde kıyıldı o yüzden tarih karmaşam yok 😂😂 ama bence ayrı ise düğün tarihinde kutlanmali. Asıl o zaman evlenmiş gibi oluyorsun ordan çıkıp kendi evine gidiyorsun çünkü.
35lavanta Gunes_12 Dediğim gibi nikah günü evlendiğiniz gün düğün eğlence günü bence siz hediyesini verin bu tarz konularda sürekli erkeklerden ilk adımı beklemek bana garip geliyor doğum günü olsa tamam ama bununsiz başlatın ne olcak seneyede o yapar 🥰