sevilk Merhabalar bebeğim 6 ay 27 günlük ve gece uykuları 2 saatte bir uyanmaya dönüştü bir süredir böyle bir yeri ağrıyormuş gibi ağlayarak uyanıyor. Üst diş mi uyku gerilemesi mi anlam veremedim uykuya da çok direniyor çünkü ne yapmalıyım
kiminoykusubu_ sevilk Diş geliyordur büyük ihtimalle. Benim kızım da 6 ay 29 günlük uyumadan önce tetagil veriyorum daha rahat uyuyor. Yoksa saat başı uyanıyor neredeyse.
DemirK Bence en fazla uyku gerilemesi 4. Ayda var yani sonrasında olan gece uyanları diş diye biliyorum ben atakları olur ama uyku gerilemesi şeklinde olacağını sanmıyorum baya büyümüş bebişiniz çünkü bence dişler geliyor 🦷
sevilk DemirK yani bende diş diye düşünüyorum ama eminde olamadım. Nasıl rahatlatacağımı da şaşırdım artık :(
DemirK sevilk Şeyi denediniz mi 6 7 tane karanfili ezip üzerini geçene kadar zeytinyağı koyuyorum. Bir gece dolapta bekliyor jel gibi oluyor. Sonra bebeğimiz damaklarına masaj yaparak sürüyorum gece mesela uyanırsa diş kaşıntısından direk dişlerine masaj yapmaya başlıyorum onunla tekrar uykuya dalıyor ben yaparken