Zlhaanne benim oğlan hiç birşey yemiyor mamayidaa bıraktı bunu sipariş verdim bugün vericemde nasıl verilir bı isitiliytmi içerisine bal pekmez katılır mı sizler nasıl veriyorsunuz
Masalina12 Zlhaanne benim ablam Biraz ısıtıp veriyordu içine hiç bişey katmadan böyle ver daha iyi vitamini kalmıyor
Duyulurum Zlhaanne ballı falan oluyorlar zaten. Normal sütten tatlılar. Ben oğluma bir dönem verdim. İçim’inki rahatsız etmişti bağırsaklarını pınar alıyordum.
hunilimomm Zlhaanne benim görümcem normal şutu az ısıtıp veriyordu buda öyledir ben uyumadan önce bazen yemek yemiyor bebe bisküvisi muz felan karışıp veriyorum
Zlhaanne Duyulurum bende pınarın iyi olduğunu araştırdım 2 tanede ballı olandan aldım aç geçeceğine verim bari dedim
Derya-Anne Zlhaanne ben kızıma çok kullandım canım içine şeker pekmez vs atmana gerek yok bu sütler şekerli oluyo zaten ama ben kızıma içeceği miktarda cevzeye koyup azıcık ısıtıp öyle veriyodum kalanını da dolaba kaldırıyodum
Derya-Anne Zlhaanne benim kızım hep az kilo aldı şu an 4 buçuk yaşında hala kilosu yaşına göre biraz düşük daha yeni 17 kilo oldu o yüzden pek etkilemedi açıkçası kansızlık vs de yapmadı çok şükür