Sedoss02 mslesra biz iki çocukla yazın gitmiştik biraz zor oluyor gezmesi bebek arabasının girmediği yerler vardı ( vadi, zelve gibi) onun dışında sizinki küçük olduğu için daha rahat olur diye düşünüyorum kalın tulum filan ayarlarsanız sorun olmaz bence
mslesra Emne41 bizimki kanguruda durmayi sevmiyo arabadada mizmizlaniyo sogukta olunca rahat edemeyiz galiba artik yaza insallah
Guzelanne19 mslesra cokkk iyi yaptın valla çocuğu ne kdr giydirirsen giydir istersen uyku tulumuyla gezdir aşırı soğuk nefesi yeter hasta olmasına
mslesra Guzelanne19 kendi zevkimiz icin bebegide o kadar soguga goturup hasta etmeye hic gerek yok agzindan alir burnundan alir mutlaka hasta olur oyle soguk olursa
Cerenoymk35 mslesra Bebek arabası ile zorlanabilirsiniz. Bebeğiniz 4 aylık daha kangurunuz varsa harika bir gezi olabilir. Eşinizle dönüşümlü takarsınız. Çünkü merdivenler, tepeler çok fazla var.
mslesra Cerenoymk35 zaten uzun sure arabada durmuyo kanguruyuda fazla sevmiyo rahat edemeyiz buyuk ihtimalle o yuzden vazgecdim 🙂
mslesra funnymummy21 bende o yuzden acaba havalar boyleyken araliktata iyi olurmu diye dusundum ama olmaz felan o yuzden vazgecdim insallah yaza gidebiliriz simdilik cikarttim aklimdan 🙂
Pol34 mslesra kuru bi ayazı oluyor mesela bi gün önce günlük güneşlikti sabaha bi kalktık her yer kardı. Yazın dedemlerin yanına gittiğimde yorganla yattığım günler oluyordu 🤣 bi de gezilecek yerleri hep dağ taşlı çocuk arabasıyla zor olur. Ürgüp falan hep taş kaldırımlı. Bebek arabası takır tukur gider. Havası bebeği hasta edebilir daha sıcak bir tarihte giderseniz çok beğeneceğinize eminim
Guzelanne19 Zeynepefem sanırım bana göre bisey yok demem daha doğru yani mağara şu bu bana göre değil benim.gezme anlayışım yemek ve yüzmek üzerine kurulu olduğu icin bana gire orda bisey yok 😁
Zeynepefem Guzelanne19 sen o zaman Akdeniz taraflarına git iç Anadolu da doğu da Karadeniz de aradığını bulamazsın. Bana göre en güzel yerler manzarası olan yerler 😍