merveer96 Arkadaşlar daha önce uyurken kusma sonucu bebeğim boğulacaktı. Bugün sabahta bebeğim uyurken bende yanına uzandım 35 günlük. Alarm kurmuştum emzirmek için rabbime şükürler olsun ki bir anda kendiliğinden uyandım ki bebeğim morarmış boğuluyor ve güvenli yatış yastığından da almıştım vucudu yandı ama kafasını düz yapmıştı. Kusmuk falan yok tükürüğünde boğuluyordu hemen ters çevirip sırtına vurdum ama hala şoktayım. Hiç uyumamam gerekiyor sanırım eşimle nöbetleşe bebişi bekleme kararı aldık ama bu süreç ne zamana geçer psikolojimde bozuldu açıkçası
Tostosun_Annesi14 merveer96 benim bebeğim 4 aylık bizdede aynı durum vardı tükürüğü çok geliyordu yutmakta zorlanıyordu ve o an nefes alamıyordu burnundan kusarkende aynısını yaşıyordu çok kez nefessiz kaldı kitlendi morardı bende hep yan yatırıyordum ve yanından asla ayrılmıyordum bizim daha yeni yeni düzelmeye başladı
Niloyaveannesi merveer96 Geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsınız..buradaki arkadaşlar yan yatır diyor ama sanılanın aksine yan yatırmak değil sırtüstü yatırmak gerekiyor..güvenli uyku kriterleri öyle söylüyor..sırtüstü yatırıp kafasını sağa veya sola çevirin ve reflü yatağı kullanın bence..
Zynp12 Yan yatırıp arkadan havluyu rulo yapıp felan koyun, sırt üstü yatmasın, tecrübe ettiğim kadarıyla bebeğim daha rahat yatiyordu