EypMom evin34 2 ay olmamıza 3 gün var benim bebiş alışkanlık haline mi geldi anlamadım saat başı 4 en fazla 5 dk emiyor 2 saat aç kalsın 7 dk emiyor kilo alımı başlarda yoktu ama şimdi normal ilerliyor
busenur381_ evin34 125 CC içiyor iki aylık olduğundan beri benimkide iki ay 23 günlük d Şuan üç saate bir içer
eje Merhaba, 9 Ağustos doğumlu oğlum, 2 gündür aşırı emmeye başladı, Hep emzirdiğim için tam oran bilmiyorum ama emme süresi inanılmaz arttı. Geceyi de beş-4 saat uyurken habire uyanıp aşırı emiyor. hafta büyüme atağı diye düşündüm ben de.
evin34 eje benim bebeğim 28 ağustosta dogdu 4 saat geciyor 60 cc anca bazen bitiriyor bile emmekte istemiyor
Emralpakcn eje 16. haftada o memeyi zorla emiyorlar o yüzden ne zaman isterse verin bana çok emzirme gaz olur dediler siz dinlemeyin
ozlemtuncay46 90cc mama veriyorum içiyor ama sonrasında zorlanıyor süt verince 90cc rahatca içiyor sonrasında sorun olmuyor 3saat uyuyor rahat
EypMom evin34 kilo alımı nasıl benim bebiş yarım saat aç kalsın rengi sararıveriyor sarılığımız var bitmek bilmeyen 🤦🏻♀️
Meryemkaracali Benim bi sorum olacak 58 günlük bi kızım var ve banyo yaparken çok zorlanıyoruz üstünü çıkarınca ağlamaya başlıyor üzerini giyince susuyor.Banyosunu da müslin beze sararak yaptırmama rağmen çok ağlıyor bu konuda ne yapablrm
busenur381_ Meryemkaracali kucağınıza alıp yikamayi deneyin benimkide öyleydi resmen utanır gibi korkar gibi kucağıma yatırıp oturuyorum yere öyle yavaş yavaş yikiyorum kafasını yıkarken bağırirdi şimdi hoşuna bile gidiyo