civcivmom 1 haftadır dışarda kaldı sonrasında dolaba koydum herhangi bir sıkıntı olurmu bebeğime içirsem ? Kullanma tarihi ne zaman ?
Busra2089 civcivmom Calpol dolaba konmaz zaten.. Bazı antibiyotikler hariç hiçbir ilaç dolaba konmaz..
zynp-1994 Bende koymuyorum dolaba doktor özellikle dolapta olmasın diye söylemiyorsa dışarıda hepsi bütün ilaçları
Dmt-01 civcivmom Zaten dolaba koyulmaz üzerinde de yazıyor buzdolabına koymayınız diye oda sıcaklığında durması lazım.
1Nisa1merve İlaç dolaba konmuyor . bazılarında yazıyor dolapta dursun diye ama ben hiç çocuk ilacını görmedim öyle yazdgni. Valla eltim kaynanam hep dolapta durduruyo bı sene durur öyle işlevi bitermis uzun süre ağzı açık durursa bide.
-sozdemir civcivmom 25 derece altındaki oda sıcaklığında saklanır yazıyor buzdolabına koymayınız yazıyor kutusunun üzerinde
Ogibuse civcivmom dolaba koyma ben dolaba koyulmayan ilaçları mutfakta tutarım orası içerinin derecesine göre biraz daha serin içeride klima doğalgaz vs açık olduğu için bide bildiğim kadarıyla zaten calpol açıldıktan sonra en fazla 1 ay saklanabilir sonrasında şurubun etkisi kalmıyor yenisi almak gerekiyor 🥰