343458 Hanımlar merhaba evden iş yapmayı düşünüyorum ama kendime hani bunu bulabildim bu siteden yapabilen yapan var mı https://mutluresim.com/image/nOqLSl
343458 Oburiks pekı böyle evden paketleme yapabılecegım iş ilanları bılıyor musunuz ozellıkle her ıle gönderım yapabılecek
kayra_mom 343458 ben de bakıyorum ama evde paketleme diye bir iş yok araştırdıklarımın hepsi dolandırıcı.. Ben evde çağrı merkezi gibi bir iş düşünüyorum bakalım
343458 kayra_mom çağrı merkezını yapamam oğlum 2yasında gündüz uyumuyor bıle nerdeyse anca gece oturur paketleme yaparım dıye düşündüm ama oda yok galiba
kayra_mom 343458 hiç denk gelmedim canım bi ara evde kablo işi yapmayı denedim ama o da yapılacak iş değil çok çok zordu
343458 Papatya-kzm ayy valla sonuna kadar ümitlemdım de şu son cumledekı adınıza şirket korkuttu hani kapatsam yine herhalde aklım kalır acaba mı diye yine yine de teşekkür ederim
Papatya-kzm 343458 engellediginiz zaman hiç bir sıkıntı olmuyor sizin ıslak imzanız olmadan hiç birşey yapamazlar otomatik olarak uyarı veriyor bende 3-5 ay sonra başvuru yapmayı düşünüyorum şu kızım 7 aylık küçük daha gece uyumadan da yapamam 😊
343458 Papatya-kzm teşekkür ederim bır bakayım o zaman oğlum 2 yaşında gecelerı yaparım dıye düşünüyorum ☺️
343458 Papatya-kzm daha yapmadım ama şikayet var com da baya yazmışlar bunlar hakkında hatta hepsı şahsıma açılmış bır şey yoktur vs gbı bır çok yazı paylaşmışlar bıraz tereddüt ettim canım