emineee16 Arkadaşlar bebeğim 2 aylık en son 4.800 gr dı demir ilacı ne zaman başlanıyor doktorumuz daha birşey demedi de birde bazı demir ilaçları kabızlık yapıyormuş sanırım önerdiğiniz bir marka var mı
Mervetnl emineee16 bize 6. Ayda başladı dr ama düzenli kullanmadım şuan 8,5 aylık dün vermeye başladım. Gaz ve şişkinlik yaptı aslında ocean aldım herkeste memnun ama 🤷🏻♀️ Size daha çok erken
babydila emineee16 4 aylıkken başladık, sidefer marka kullanıyorum, hiç kabız yapmadı benim bebeğimi, sağlık ocağının verdiği kabızlık yapıyormuş sanırım birde diş lekesi
Rwerdst emineee16 ben ocean kullanıyorum 4. Ayda başlanıyor. Sağlık ocağının verdiğinde paraben var diye istemedim. D vit de ocean kullanıyorum zaten
Gulsahhhgms emineee16 bizde 4 aylıkken başladık demir ilacına sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum ben kabızlık yaşamadık
emineee16 Mervetnl canım çok sağolasın demir çok önemliymi bebeğin zekasını ertkiliyormuş bu bilgiyi öğrenince araışa girdim
ilayprensesim emineee16 biz de dün başladık 4. Ayımıza girdik. Sağlık ocağından verilenler temiz içerikli olmuyor diye duyduğum için güvenemedim tavsiye üzerine sidefere başladık kabızlık ve diş lekesi yapmaması tercih sebebim bakalım kullanıp göreceğiz sonuçlarını